search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise en middelen
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Article

Is uw organisatie digitaal voorbereid om zijn missie waar te maken?

Wray Varley, Vice President of Government Sales, Digital Realty

De publieke sector voelt de druk om te moderniseren. Volgens Gartner hebben de meeste regeringen vanwege de pandemie hun digitale programma’s versneld, maar optimaliseren ze nog steeds eenvoudigweg de bestaande diensten en programma’s. Ze melden dat 55% van de digitale overheidsprogramma’s er niet in slaagt de digitale impact binnen hun organisaties op te schalen, en dat slechts weinigen de publieke dienstverlening radicaal transformeren met digitale programma’s. 1

Een volwassen digitale evolutie gaat echter verder dan de optimalisatie van de huidige dienstverlening. Gartner heeft verschillende opkomende trends op het gebied van overheidstechnologie geïdentificeerd2:

  • Tegen eind 2023 zal 50% van de overheidsorganisaties formele verantwoordingsstructuren opzetten voor het delen van data, inclusief standaarden voor gegevensstructuur, kwaliteit en tijdigheid.
  • Tegen 2026 zullen de totale ervaringsbenaderingen van de overheid de dubbelzinnigheid van processen met 90% verminderen, terwijl de tevredenheidsstatistieken voor zowel klantervaring als werknemerservaring met 50% toenemen.
  • Tegen 2024 zullen organisaties die gebruik maken van composable case management nieuwe functies 80% sneller implementeren dan vergelijkbare organisaties.
  • Tegen 2024 zal 60% van de investeringen in kunstmatige intelligentie (AI) en data-analyse van de overheid rechtstreeks van invloed zijn op realtime operationele beslissingen en resultaten.

Al deze initiatieven vereisen een datacentrische infrastructuur die veilig, schaalbaar, geïntegreerd en verbonden is om te kunnen slagen. Ongestructureerde, onbeheerde gegevens brengen het succes van de missie van uw bedrijf in gevaar. Het maakt uw gevoelige gegevens kwetsbaar voor blootstelling en ongeoorloofd gebruik. Als uw instantie individuen rechtstreeks bedient, kan het niet goed beheren van uw data ook hun individuele privacy en persoonlijke veiligheid in gevaar brengen. Het laatste probleem met onbeheerde data is dat uw organisatie blind kan zijn voor inefficiënties in uw systemen, veiligheidsrisico's of zelfs succesvolle, repliceerbare systemen in uw activiteiten. Deze digitale blinde vlekken en beveiligingsproblemen kunnen een directe barrière vormen voor modernisering en innovatie.

De uitdaging bij het bestrijden van deze risico's en het prioritiseren van data is dat instanties een evenwicht moeten vinden tussen strenge proces- en veiligheidsmandaten en de even urgente behoefte aan een versnelde computerinfrastructuur die toegang kan krijgen tot realtime data en enorme datavolumes kan organiseren. Hoe kan uw bedrijf dit evenwicht vinden en een data-evolutie realiseren die klaar is voor de missie?

Digital Realty: de grootste datacenterprovider die u moet kennen

Als overheidsorganisatie bent u verantwoording verschuldigd aan uw inwoners. U beschikt over unieke vereisten en moet voldoen aan strenge wettelijke en nalevingsvereisten. Digital Realty biedt de flexibele, schaalbare datacenteroplossingen die aan uw behoeften voldoen. U staat niet alleen in dit evolutionaire proces met Digital Realty als uw digitale transformatiepartner.

Wereldkaart

Het PlatformDIGITAL® van Digital Realty levert overheidsinstellingen de juiste infrastructuur en expertise op de juiste locatie. Met meer dan 300 datacenters in meer dan 50 metropolen in meer dan 25 landen is PlatformDIGITAL ® 's werelds grootste wereldwijde datacenter. Elk datacenter kan klanten een veilig, betrouwbaar en toegankelijk digitaal ecosysteem bieden, inclusief de ruimte, stroom en koeling die nodig zijn om boven de uptime normen te presteren, waardoor Digital Realty een toonaangevende partner in de prestaties van datacenter wordt.

De veilige, conforme infrastructuur van Digital Realty is ideaal voor de strenge wettelijke eisen die aan de publieke sector worden gesteld. Tegelijkertijd kunnen organisaties ook vertrouwen op Digital Realty om de nieuwste, meest innovatieve oplossingen te bieden voor het bereiken van uw IT-moderniserings- en optimalisatiedoelstellingen:

  • Data-intelligentie die grote datavolumes snel kan verwerken en uitwisselen, van AI en het Internet of Things tot blockchain, 5G en meer.
  • Geoptimaliseerde colocatie en interconnectie die de silo's kunnen doorbreken die uw activiteiten belemmeren en uw bureau buiten bedrijf stellen.
  • Dankzij de schaalbare infrastructuur kunnen bureaus kopen wat ze nodig hebben, wanneer dat nodig is, waar ze maar willen.
  • Een open, veilige ecosysteem voorkomt dat je aan een leverancier vastzit en zorgt tegelijkertijd voor een meeting place die de samenwerking verbetert en instanties, technologie en data helpt samen te komen om de volledige kracht en waarde van data te benutten.
  • Het ServiceFabric™-dashboard maakt een grotere interconnectiviteit tussen locaties en continenten mogelijk door gebruik te maken van een intuïtief, vereenvoudigd platform dat een verschuiving naar een hybride, datacentrische architectuur ondersteunt.
  • Eco-forward investerings- en duurzaamheid zijn ontworpen om u te helpen uw doelstellingen op het gebied van milieubeheer te bereiken.

PlatformDigitaal diagram

Data ondersteunt u, en Digital Realty ondersteunt data met betrouwbare, missieconforme datacenteroplossingen die uw unieke organisatorische behoeften ondersteunen.

Beperk risico's terwijl u de controle behoudt met ons gedeelde verantwoordelijkheidsmodel

De faciliteiten van Digital Realty voldoen aan of overtreffen de NIST 800-53r5 Physical and Environmental Protection (PE)-controlefamilie die relevant is voor onze diensten. Onze faciliteiten voldoen aan de vereisten van FedRAMP en FISMA Low, Moderate en High Physical and Environmental Control.

Omdat infrastructuurdiensten voor datacenter geen FedRAMP- of FISMA-certificering vereisen, volgen deze controles doorgaans een hybride model waarbij Digital Realty en de klant de verantwoordelijkheid delen, dat wil zeggen dat Digital Realty de fysieke en omgevingscontrolevereisten van de faciliteit handhaaft, terwijl de klant de verantwoordelijkheid behoudt voor het waarborgen van de integriteit en veiligheid van de eigen gegevens en hardware binnen de suite.

Dit gedeelde verantwoordelijkheidsmodel helpt de beveiligingsrisico's effectief te beperken, terwijl klanten de controle over hun activa behouden. De aard van de commerciële datacenter – inclusief het gebrek aan kenmerken die een locatie identificeren als een Amerikaanse overheidsfaciliteit, weinig tot geen openbaar contact en een lage populatie van federale werknemers – geeft ons vertrouwen dat we goed gepositioneerd zijn om te voldoen aan de vereiste tegenmaatregelstandaarden.

Uw missie is onze hoogste prioriteit
De inzet is te hoog voor iets minder. Als uw datacenter is Digital Realty hier om uw missie, beveiliging en nalevingsnormen te ondersteunen en mee te groeien.

Maak uw implementatie toekomstbestendig
Praat met een datacenterspecialist

1 Gartner. (2022). Routekaart voor de transitie naar een digitale Overheid .
2 Gartner. Gartner belangrijkste strategische technologietrends 2023: Overheid. Mickoleit, A. (zd).

Tags