search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise en middelen
Over Ons
Language
Login
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Artikel

HPE en Digital Realty onthullen samenwerking om de cloudervaring met colocatie te leveren

30 maart 2022

Door Scott Thomson, HPE Worldwide Partner Development Manager, HPE GreenLake met colocatie en Frank Sancho, Senior Director in de Service Provider Strategy and Market Segment-groep bij Digital Realty.

Het HPE GreenLake edge-to- cloud platform en een colocatiestrategie zijn sterk synergetisch en versterken elkaar. Nu werken HPE en de wereldwijde datacenterprovider Digital Realty samen om u te helpen profiteren van de voordelen met een geïntegreerde ervaring.

Overal worden bedrijven geconfronteerd met de uitdagingen van datazwaartekracht terwijl ze werken aan een transformatie van de manier waarop ze waarde creëren en leveren voor hun klanten. Deze uitdagingen dwingen bedrijven om hun IT-architecturen aan te passen naar een gedecentraliseerd model dat gebruikmaakt van colocatie om de uitdagingen van wereldwijde dekking en capaciteit op te lossen en om dichter bij centra voor gegevensuitwisseling en digitale ecosystemen te komen.

Naarmate colocatie- en datacentrische architecturen aan populariteit winnen, groeit ook het besef van een stap die de voordelen enorm kan vergroten. Bedrijven merken dat door colocatie te combineren met het HPE GreenLake edge-to-cloud-platform, ze het volledige potentieel van de strategie kunnen ontsluiten met enkele werkelijk krachtige synergieën. HPE GreenLake-platform brengt de cloudervaring naar uw colo-landgoed; het is selfservice, pay-per-use, gemakkelijk op- of af te schalen en voor u beheerd door HPE.

We zullen zo meteen ingaan op de synergieën, maar eerst willen we wat opwindend nieuws delen dat HPE zojuist vandaag heeft aangekondigd (zie het persbericht: HPE GreenLake Edge-to-Cloud Platform biedt meer keuze en eenvoud met Unified Experience, New Cloud Services en Expanded Partner Ecosystem.) HPE werkt samen met Digital Realty, een van de grootste wereldwijde leveranciers van colocatiefaciliteiten, om HPE GreenLake-cloudservices veilig te hosten en te beheren voor klanten in de faciliteiten van Digital Realty. "Klanten profiteren van één contractovereenkomst en factuur, van ontwerp tot ondersteuning, met vooraf geconfigureerde oplossingen en één geïntegreerd servicebeheerproces - waardoor de time-to-value en innovatie worden versneld."

Laten we dat een beetje uitpakken. HPE's samenwerking met Digital Realty biedt u:

Een ruime keuze aan locaties . Digital Realty exploiteert PlatformDIGITAL , een wereldwijd platform met meer dan 280 datacenters in 24 landen. Het bedrijf heeft een indrukwekkende kracht in EMEA, waar het marktleider is. Het platform biedt u een uitzonderlijke nabijheid van andere bedrijven en openbare cloudproviders. Daarnaast breidt Digital Realty momenteel uit naar Afrika en andere opkomende markten.

Eén contractovereenkomst en factuur, van ontwerp tot support. Er is hier een zeer aanzienlijke vermindering van de complexiteit, vooral voor grotere organisaties. Door met een partnerschap te werken, hoeft u niet meer te onderhandelen over en afzonderlijke overeenkomsten met twee leveranciers te beheren. Het geeft je wat we graag 'de kracht van één' noemen.

Denk ook aan de initiële kosten van het ontwerpen en implementeren van uw overstap naar colocatie; bedrijven huren vaak consultants in om hierbij te helpen. Met het HPE Green Lake-platform is die consultancy-expertise ingebakken in ons datacentertechnologieserviceteam, evenals de expertise die Digital Realty ter tafel brengt.

Dit kan uw overgang naar een colo-arrangement aanzienlijk vergemakkelijken, vanuit logistiek oogpunt. Maar vergeet niet dat het HPE GreenLake-platform ook financieel helpt. Met het pay-as-you-go cloudservicesmodel kunt u eenmalige, vooraf gemaakte kosten minimaliseren. Uw betalingen voor de infrastructuur en services die onder het HPE GreenLake-platform worden geleverd, evenals de colocatieservices, worden gecombineerd op één maandelijkse factuur.

Geïntegreerd servicebeheer. Hoewel een veel genoemd motief om naar een colocatie te verhuizen is dat het "je uit de datacenterbusiness haalt", is dat misschien niet helemaal juist, althans met colocatie alleen. Het vereenvoudigt zeker uw "datacenterbedrijf", maar uiteindelijk moet u nog steeds nadenken over capaciteitsplanning en het beheer van uw infrastructuur en oplossingen.

In nauwe samenwerking met Digital Realty nemen HPE's datacentertechnologieserviceteam, het projectbeheerteam en het accountondersteuningsbeheerteam die complexiteit voor u op zich en leveren een single-service-ervaring. De partners kunnen u helpen met capaciteitsplanning, zowel wat betreft uw infrastructuurbehoefte als uw facilitaire behoefte. HPE kan de design-to-support-services eenvoudig uitbreiden of verlagen, afhankelijk van uw behoeften. En als u wilt, kunnen we uw infrastructuur en applicaties end-to-end monitoren, bedienen en optimaliseren via HPE GreenLake Management Services.

Clouddiensten en colocatie: samen beter

Nu we de nieuwskoppen hebben behandeld, gaan we terug naar de algemene redenen waarom u in de eerste plaats zou moeten nadenken over het HPE GreenLake-platform en colocatie met Digital Realty . Hier zijn enkele manieren waarop ze elkaar versterken en versterken:

Geavanceerde werklastarchitectuur. HPE GreenLake edge-to-cloud-platform biedt een enorm scala aan cloudservices. Ons portfolio omvat oplossingen voor grote, bedrijfskritische workloads, zoals HPE GreenLake voor SAP HANA, evenals aanbiedingen voor specifieke branches, zoals onze oplossing voor elektronische medische dossiers. We kunnen u helpen om snel resultaat te boeken met high-performance computing, machine learning, containers, big data en vele andere initiatieven.

Digital Realty biedt werklastgerichte en branchegerichte werklastarchitecturen. Wanneer een workload via het HPE GreenLake-platform terechtkomt, past Digital Realty het netwerk en de ruimte voor die workload aan en optimaliseert deze.

Beveiliging. Het HPE GreenLake-platform beschermt uw infrastructuur, workloads en data met silicon-to-cloud-beveiliging. De fysieke beveiligingsmogelijkheden van Digital Realty vormen de perfecte aanvulling, met faciliteiten die worden beschermd door 24x7 beveiligingspersoneel en geavanceerde beveiligingsprotocollen om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Duurzaamheid. Het HPE GreenLake-platform geeft u toegang tot de allernieuwste energie-efficiëntie van HPE-apparatuur. Bovendien stellen onze geavanceerde meettechnologieën u in staat uw verbruik van IT-resources nauw af te stemmen op uw zakelijke behoeften, zodat u een groot deel van de overbevoorrading en de bijbehorende energieverspilling in traditionele IT-activiteiten elimineert.

Digital Realty heeft 100% hernieuwbare energie bereikt voor zijn Amerikaanse en Europese colocatieportfolio's. Het bedrijf heeft zijn doelstelling voor het verminderen van de PUE voor wereldwijde colocatie van 10% in 2022 overtroffen. Als eerste datacenterexploitant van deze omvang en wereldwijd bereik die zich aansluit bij het Science Based Targets Initiative, heeft Digital Realty zich ertoe verbonden de Scope 1- en 2-emissies (direct en indirecte bedrijfsemissies) per gebied met 68% en Scope-emissies (indirecte emissies in de waardeketen) per gebied met 24% in 2030.

Als het waar is dat goede dingen in paren komen, dan is het zeker een goede zaak voor onze klanten dat HPE en Digital Realty de handen ineen hebben geslagen om een ​​baanbrekende service te bieden.

Meer informatie over PlatformDIGITAL® en HPE GreenLake edge-to-cloud-platform .

Tags