search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise en middelen
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Het vieren van uptime van vijf negens voor het 15e achtereenvolgende jaar

Erich Sanchack , Chief Operating Officer
26 juli 2022


Digital Realty's jarenlange staat van dienst op het gebied van operationele uitmuntendheid zet zich voort, waarbij het bedrijf 99,999 procent beschikbaarheid levert, wat neerkomt op meer dan 3,7 miljard operationele minuten in heel 2021.

Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar heeft Digital Realty in 2021 een beschikbaarheid van vijf negens (oftewel 99,999 procent) 1 voor onze klanten behaald, waarmee onze reputatie als betrouwbare en veilige partner voor het beheer van de gegevens van ondernemingen en de ondersteuning van hun digitale transformatiestrategie wordt versterkt.

Met gegevens die exponentieel blijven groeien en een van de, zo niet de meest waardevolle goederen ter wereld worden en een topprioriteit zijn voor ondernemingen van elke omvang, is de noodzaak om operationele uitmuntendheid te handhaven nog nooit zo groot geweest. Gegevens zijn echter alleen waardevol als ze kunnen worden uitgewisseld en gebruikt, wat betekent dat ononderbroken uptime essentieel is. Dit is een gebied waarop Digital Realty al 15 jaar op rij blijft presteren en is vastbesloten om dat in de nabije toekomst te blijven doen.

Als aanbieder van datacenters die fungeert als het zenuwstelsel van de digitale economie, spelen we een cruciale rol om mensen over de hele wereld in staat te stellen verbinding te maken en handel en informatie op gang te houden. Onze focus is om ondernemingen, serviceproviders en fabrikanten van apparatuur samen te brengen op één enkel wereldwijd platform, PlatformDIGITAL ® , waarmee onze klanten gemakkelijk wereldwijde connectiviteit kunnen bieden en verbonden services kunnen orkestreren in onze wereldwijde datacentervoetafdruk. Operationele uitmuntendheid vormt de kern van wie we zijn, en het is onze verantwoordelijkheid om de integriteit, veiligheid en compliance van bedrijfsgegevens te handhaven en de infrastructuur van klanten efficiënt te laten werken.

Het is een rol die steeds uitdagender wordt in deze snel veranderende en complexe wereld, waar geopolitiek nieuwe complexiteit toevoegt aan compliance en cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Malware blijft ook evolueren en wordt steeds geavanceerder, terwijl veerkracht nog steeds op de proef wordt gesteld met een wereldwijd personeelsbestand dat meer verspreid is dan ooit tevoren.

Maar ondanks deze uitdagingen blijken de operationele en beveiligingsteams van Digital Realty enorm succesvol te zijn in het leveren van operationele uitmuntendheid aan elke wereldwijde klant, dag in dag uit. We beschermen en verdedigen onze datacenters meedogenloos als een cruciaal wereldwijd bezit met een aanpak die is gecentreerd rond principes van veerkracht. Ons gegevensbeveiligingsmodel is ontworpen om aanpasbaar en dynamisch te zijn, om verschillende aanvallen met verschillende penetratieniveaus aan te kunnen. Dit betekent dat we ons kunnen voorbereiden op en ons kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en snel kunnen omgaan met en herstellen van verstoringen.

Daarnaast is er een toegewijd personeelsbestand dat zich inzet voor uitmuntende service. Digital Realty blijft bouwen aan een nog inclusievere organisatie waar iedereen thuishoort en kansen ziet om hun carrière en wereldwijde netwerken op te bouwen. Onze Diversity, Equity and Inclusion (DEI) Leadership Council wordt geleid door vrijwilligers en wordt ondersteund door ons uitvoerend leiderschapsteam. Onze werknemersresourcegroepen omvatten momenteel ons Women's Leadership Forum, Veterans ERG, Black ERG en Digital Pride (LGBTQI+).

Het is van cruciaal belang dat we onze klanten in staat stellen vertrouwen te hebben in hun gegevens, zodat ze hun bedrijf kunnen blijven laten groeien en efficiënt kunnen werken. Als bedrijf zetten we ons in om onze klanten toonaangevende, aantoonbaar veilige en veerkrachtige activiteiten en zakelijke diensten te blijven bieden. Een andere prijs van vijf negens is een bewijs van het harde werk en de veerkracht van onze teams en is een prestatie die gevierd moet worden.

1 Uptime-statistieken zijn gebaseerd op een uitgebreide evaluatie van datacentersuites die wereldwijd eigendom zijn van en beheerd worden door Digital Realty , inclusief faciliteiten beheerd door Interxion: A Digital Realty Company, met behulp van standaard industriemethodologie. Het totale aantal operationele minuten werd pro rata per jaar berekend voor elke datacentersuite, beginnend op de datum van ingebruikname, van begin 2007 tot en met 2021.

Tags